pondělí, ledna 29, 2007

Pulverschne mit uns! (Tux 18.1.-22.1.2007)

Leden. V Rakouských Alpách téměř žádný sníh. 18 stupňu a déšť. Slunce. Zavřený ledovec. Okrytý ledovec. Mráz. Sníh. Mlha. Mlha. Sníh. Mlha. Vítr. Mlha. Sníh. Led. Mlha. Sníh.

Pokus toužíte po kombinaci všech těchto věci, doporučuju vyrazit s Müllery a Došou, jindy se to zažít nedá :)))

Pár fotek

P.S. Pozor na debilní antitemelíňáky, neberou kreditní karty (jen Maestro - jinde pro děti). Pokud jedete s navigací a chcete jet romantickými průsmyky, neinstalujte si mapu Německa.

středa, ledna 24, 2007

První dítko z rodu Miele

Tak jsme se nakonec jednohlasně shodli, že naše rodinka rozšíří o výkřik moderní techniky bez rotačního kartáče, který jsme si obratem přikoupili. Ať žije král!

středa, ledna 03, 2007

Nový seriál pro čtenáře blogu!

Úspěšný autorský kolektiv našeho blogu připravil nový seriál z atraktivního prostředí staveniště. Atraktivní exteriéry v Brně Líšni vybrala známá autorka Monika Müllerová pro svůj nový projekt, do kterého se pustila se zkušeným producentem Josefem Mechem.

Do Brna přijíždí mladá a atraktivní gymnazistka, která hledá byt. Po několika krátkých epizodkách končí na ulici, kde se jí ujme začínající podnikatel. Po krátké známosti se pouští do nejistého projektu...

Fotky z natáčení

Kupujeme si nový vysavač




Ohromen technikou jsem v roce 2005 (přes protesty Moniky - no jo no...) zakoupil vysavač LG V-CA251NT . Že to je sráč jsme zjistili až dodatečně. To, že se v našem bytě 20 m2 naplní za 2 použití á týden, bych ještě překousl. Ale že je potřeba ho pořád koupat, jinak plive prach, to už zvládnout odmítám. Takže rodiná rada rozhodla - koupíme si nový.

Naprosto trapná a fádní záležitost se mění v akční film vstupem předních uklízečů - Müllerů. Původně vybraný Miele Medicair 4000 byl zavržen - nemá rotační kartáč, což je prý nezbytná věc. Nový favorit se jmenuje ELECTROLUX Ultra Silencer Z 3378, když na lepší nemáme.

Pokud taky nevíte, co to je rotační kartáč, mrkněte třeba sem.
O výsledku budeme informovat! možná...
Pokud by se nám vyjádřil nějaký odborník (třeba Jura :)), bylo by to prima...

P.S. Všimněte si vysoké novoroční frekvence příspěvků - bude rychle klesat ...

pondělí, ledna 01, 2007

Novoroční přesevzetí_vol.2

Pokud tím, že Monika bude pít s rozumem je myšleno, že opět budu plakat před kostelem ve Křtinách..tak to s díky odmítám a řadím se hrdě k našim těhulkám a jejich vinnému střiku....na Jarouška tvrdší být nemůžu už kvůli jeho červeným očím a satanským rohům...a to hubnutí? Právě smetám z klávesnice vanilkový rohlíček....vivat 2007!

Novoroční předsevzetí

Pepa přibere
Monika nezhubne
Pepa nebude kouřit v hospodě
Monika bude tvrdší na Jarouška
Pepa se nebude bezdůvodně nasírat v opilosti a mizet neznámo kam
Monika bude píp píp píp a taky píp :)
Pepa nebude nosit 2 velký smradlavý hokejový tašky do naše bytu 20 m2
Monika bude pít s rozumem
Pepa se v Petrohradu vyhne nedměrnému nebezpečí a nebude se motat do pouličních přestřelek

Společně budeme aktualizovat tento blog častěji než kvatrálně a zasadíme se o to, aby vzkvétal!

atd. atd. atd.
Prostě a jednoduše si přejeme P.F. 2007