sobota, března 29, 2008

Návštěva Telče 2008

Obnovujeme tradici výletničení a první letošní výjezd byl do Telče. Objevili jsem nového Švejka, leč toho starého nepředčil...A prošli jsme se, pohonili buňky a rozhlédli se z krásné skály, jejíž jméno již bylo zapomenuto ....:(

Pár foteček

Hintertux 2008

Houževnatá v oblasti svých zájmů - 16.1. jsem udělala poslední zkoušku a hurá na hory! Pepa přestal tříštit brand a roztříštil hůlku, aby si mohl koupit pořádnou kvalitní hůl Leki...:) A bylo krásně, prašan se dal najít taky a i Pepíkovi se na Tuxu líbilo...Došo!

Pictures

pátek, března 28, 2008

Proti našemu seriálu se staví i vichřice Emma

no comment

Rest č.5 Itália ski 2008

Tentokrát naši skupinu obohatil Martin a Janda nás oslňoval svými novými lyžemi..hlavně tím, že z nich lítaly třísky na každého, kdo se odvážil jet až ZA Jadnou :)

Foto zde a zde

Rest č.4 Vánoce 2007

A předszevzetí, že budu doplňovat postupně je v háji :(

No Vánoce byly vánoční a dárků mnoho a krásných..to si my ani nezasloužíme...


(Foto)

Rest č. 3 KŘEST

A jak se banjo křtilo? To se podívejte. A pozor!!! Přijel i velký A.L.!!


Už to pochopil!! (Foto)

Rest č.2 Táta má 50!!

Tátova padesátka ještě jednou - tentokrát v Praze "U Šraněk". Jedlo se a pilo a hrála se hudba a bylo veselo :) nezapomenutelné okamžiky, kdy tatínek nevěděl, co že to vlastně dostal a teta Monika a její m... Zasvěcění vědí :)

Hola hej zde Foto

(nevím, jestli mi to bude fungovat, teprve se s tím učím, prosím soucit s mou počítačovou negramotností)

Vaše M a taky P

úterý, března 11, 2008

Rest č.1 - resumé narozenin v Jundrově

Tak se pouštíme do dohánění restů z loňského roku.

Ke klasické oslavě v Jundrově se připojil Jirka se svou 50. Jako velkou inovaci (pro další půlstoletí :) jsme se místo kuřat, prasat a jiných sviní rozhodli pro živáňskou.

Tradiční účastníky doplnil pan učitel Merta ze ZŠ, Robert Jahoda s chotí z VŠ a Chocin z pískání. No samozřejmě trio novorozenců, kterým tímto připisujeme první účast!

Fotky - jako vždy