čtvrtek, září 07, 2006

A je po prázdninách...

Nastal čas určitého bilancování, shrnování, čas nostalgie, čas pro krátké zamyšlení a otočení se zpátky. Co vlastně přinesly tyto prázdniny? Co nám vzaly?

Mnozí si je asi budou pamatovat jako léto bez vlády, s všudypřítomným rypákem Paroubkem. Všem se asi vybaví tropický červenec a arktický, prochcaný srpen. Lavírování, jestli od náš budou stratovat rakety na ochranu Ameriky. Léto, které začalo koncem fotbalového mistrovství a bylo plné korupce ve fotbale, tentokrát v Itálii.

Já si ho určitě budu pamatovat díky všude přítomnému těhotenství, Janáčkovi, Prezidentům z USA, první vodě, problité Bláhovce a Varům s Macháčkem.

Pokud byste ale chtěli vědět jednu jedinou věc, nezaváhám. Je to Moničin nehet na palci u nohy. Kardinální otázka tohoto léta totiž zněla, jestli vydrží, nebo ho smete pekelné životní tempo. Nechci napínat - přes usilovné sanační práce s podporou nejlepších odborníků až z Francie, nehet nápor nevydržel, odporoučel se a přepustil místo nové krvi (nehtu). Nezbytné poučení - každý nehet je nahraditelný.

Dovolím si tedy prázdniny překřtí na nehtové prázdniny, zkráceně nehťáky.

Nehťáky končí a byly..... FAKT SUPER!

11. zlomový ročník narozenin v Jundrově

Již druhým rokem bez pan Trágeho, který dal přednost historii (Jiřina by zaplakala) a vyrazil s Hankou do Egypta. Takže tradici udržujeme s Monči a Došou.

S ohledem na trvalý a neututchající růst životní úrovně jsme se rozhodli změnit filozofii celé akce. Rozčilování se s nevděčným davem muselo jednou skončit, NAROZKY PŘECE DĚLÁME SAMI PRO SEBE!

Angažování schopného manažera jsme odbourali největší slabinu předchozích akci - teplé pivo - a Doša zařídil posun na vyšší level - veselý čuník musel pod kudlu.

Zvýšením věkového průměru jsme odbourali pubertální výstřelky, na které byl najat estrádní umělec A.L. S ohledem na tradiční skromnost potulných umělců jsme za málo peněz získali hodně muziky (navíc na fakturu a splatnost).

No snad už jen FOTKY

Monika s Jarouškem

No myslím netřeba komentovat. Prostě pár fotek s propůjčenou zoo.