čtvrtek, září 07, 2006

11. zlomový ročník narozenin v Jundrově

Již druhým rokem bez pan Trágeho, který dal přednost historii (Jiřina by zaplakala) a vyrazil s Hankou do Egypta. Takže tradici udržujeme s Monči a Došou.

S ohledem na trvalý a neututchající růst životní úrovně jsme se rozhodli změnit filozofii celé akce. Rozčilování se s nevděčným davem muselo jednou skončit, NAROZKY PŘECE DĚLÁME SAMI PRO SEBE!

Angažování schopného manažera jsme odbourali největší slabinu předchozích akci - teplé pivo - a Doša zařídil posun na vyšší level - veselý čuník musel pod kudlu.

Zvýšením věkového průměru jsme odbourali pubertální výstřelky, na které byl najat estrádní umělec A.L. S ohledem na tradiční skromnost potulných umělců jsme za málo peněz získali hodně muziky (navíc na fakturu a splatnost).

No snad už jen FOTKY

3 komentáře:

Anonymní řekl(a)...

Protože vtipné poznámky už jsme vystříleli do první zprávy, která se nezachovala, tak už jen obvykle : byla to síla !!!!!

Mülleři (zvyšovači věkového průměru zúčastněných)

Anonymní řekl(a)...

ted bych si dal pivo a kus prasete, mam hlad

Anonymní řekl(a)...

Děkujeme mnohokrát,dostalo se i na
nezúčastněné...masíčko nemělo chybu.Ale vlastně:tím,že jsme pozřeli,jsme se v podstatě zúčastnili.Pokud budeme brát do úvahy věk psí,kam se na nás hrabou
Mulleři,zvyšovači věkového průměru zúčastněných.....
Baroni