středa, srpna 01, 2007

Vodní lov 2007 aneb Ohře jak jinak než deštivá

Mysleli jsme si, že když si to naplánujeme dostatečně dopředu a na opačném konci republiky než minule, budeme mít hezky. Haha. spojení rodiny Mechů a Müllerů je natolik silné, že to přitáhne mraky až z Kamčatky. No nerouhejme se, 9 stupňů bylo jen jednou (to na ty nejhorší peřeje, kdy musel člověk do naha), pršelo s přestávkami a poslední den (kdy polovina ekipy odjela) bylo hezky.

Aby se náčelník Bílá Pacička nestal náčelníkem Bílé Pacičky, byl náležitě vybaven a obrněn. Úvodní párty ve vlaku byla předzvěstí věcí příštích. Pan průvodčí nám řekl, že jsme horší než školní výlet :))) No a co?! Prvního dne večer nám Hanička poskytla profil trasy - z 5 jezů byly 4 jezy smrti, no ani my zkušení plavci a vodáci jsme si netroufli je dráždit a pokorně jsme přenášeli... Servis na Ohři má ještě své mezery a tak jsme ve Varech měli možnost poznat skvělou restauraci U Vlášků, kam prý chodí celé Vary.. a my tam přečkali jednu z mnoha bouřek:)

Tož voda to byla veselá, plná příjemných chvil a už si brousíme pádla na další řeku, stupňujeme obtížnost - Vltava wwnic, Ohře wwII (i když od Lípy to vypadalo hůře než to bylo;)), tak co bude dál? Nechte se překvapit!

Obvyklé fotečky

P.S. Zuzčin močový měchýř to přežil ve zdraví, pravděpodobně ho jen dráždily ty brusinky...

5 komentářů:

Anonymní řekl(a)...

Příští rok je v prvním plánu Berounka.Jestliže je Vltava WWnic,Berounka tudíž musí byt
WWnic/n tou....Spíše řeka společenská.Zase by ale bylo více příležitostí na utužování přátelství. Nevidím zde fota...?
HaMa

Pepa řekl(a)...

Za autorský tým blogu se tímto hluboce omlouvám, foto doplněno...

Anonymní řekl(a)...

fotky jsou úúúžasný, myslím, že počasí nás nezdolá ... :-D, příští rok bych dala Lužnici, co vy na to? Mohl by se zkusit nějaký červnový termín, schválně co počasí dokáže?! Škoda, že brněnská sekce stahla kalhoty když brod byl ještě daleko ..., poslední den byl vodácky dost zajímavý a počasí se dost umoudřilo.

Ahóóóój a hurá do dalších peřejí Máca (pro brněnskou sekci mamuša od Monči).

Anonymní řekl(a)...

....Jěště jedna připomínka k počasí...nedělejte se,že bylo ošklivé ? Co pak normální lidé, se oblékají do plavek při 9 st.C ? Tak
jak to bylo... ?
Ha Ma

Mončule řekl(a)...

No to je pravda...my asi tak úplně normální nebudem:)))))