středa, srpna 27, 2008

Narozeniny aneb už je nám zase o rok víc!

Letos to proběhlo v mírném, klidném a soudržném duchu (Akorát Pepo už prosím tolik netop... a neskřípej mi nohy do auta). Návštěvou nás poctila i mamina Pekoška, dětí bylo jako smetí a živáňská úžasná. Byl to snad první rok, co já vím, kde se snědlo všechno do posledního drobku...akorát pivo dopíjí Jára ještě teď:)

Musím přidat svoji trošku do mlýna: letos se nejen všechno snědlo, ale navíc na některé některé pochoutky vůbec nezbyly. Jmenovitě já jsem v pátek neměl z kotlíku v pátek vůbec nic a Michal jen špinavý trenky, když seděl ve vytékající vodě.

Pomalu se stává neúnosná situace s vozovým parkem bohatnoucího osazenstva. Šebovu Porsche zdatně sekundoval Došův Reanult (auto mistrů světa F1), Pekoščina Fábie (včas zjištěno, že disponuje lůžkovou úpravou - kdo myslel na dvojsmysl, se hned liskne), Filípkova Marea, cajzlovská Astra, Jandův zánovní Escort a Trágošova Ibiza. A to nepočítám auta letmých návštěv. Proto do příštího roku bude muset organizační výbor vjezd pravděpodobně zpoplatnit, protože se nemůže dívat na rozesmáté tváře šejků a spekulantů s ropnými produkty a deriváty!

3 komentáře:

Anonymní řekl(a)...

... včera jsem telefonovala s Janda a už má připomínky, jak živáňskou ještě vylepšit ... např. chytat vytékající šťávu do nádoby - sice zatím neví jak, ale už na tom prý pracuje, prý to nenbude takový problém, no jsem zvědavá co vymyslí ;-)
Mámuša

Mončule řekl(a)...

No tým tohoto blogu je tedy také zvědav:) Úplně pana Čandu vidím, jak má na prokluzně zavěšené nádoby a chytá..ale co když to bude šťáva ještě syrová???

Anonymní řekl(a)...

... no, nechme se překvapit ...

Mámuša