pondělí, srpna 04, 2008

Vodní lov 2008 aneb AHOOOJ na Berounce!

Oproti původním předpovědím se nám letos extrémně vydařilo počasí. První den jsme se pohybovali okolo 17 stupňů s občasným oblačnem, zato s extrémním protivětrem...dřevo by tehdy předjelo nás všechny...radši ani nevzpomínat.... Samozřejmě jsme se s Pepíkem cvakli, že jo....brrr. Večer jsme s našima vyrazili do blízké dědiny vyzkoumat, zda by nebylo do bříška něco lepčíího než mikroutopenci a kyselý ksichty chlapců za pultem...a bylo...viz zde, doporučujeme jako super místo na dovolenou!

Druhý den už bylo teploučku bez protivětru - no občas nás to fouklo pár km zpátky, ale jinak ok...Zde se také rozdělila naše velká soudružná skupina na několik, rozuměj dvě, dílčí...bylo okolo toho trochu křiku a vztekání..no jak už to tak bývá...9 lodí už je poměrně nezvladatelných....krásný socialistický tábor nás opravdu potěšil na duchu a ti starší z nás měli pěkné de-ja vu (nechť je na každém z Vás, kdo se jako tento rodový starší cítí).

Kluci a jejich VÝZVA nás pronásledovala i druhý den, takže jsme to stáhli raz dva až do Roztok, hospoda u Rozvědčíka, to je tedy nejen mezi vodáky Pojem, přesně tak jak to píšu - Pojem s velkým P....ňam ňam


A to je asi tak všechno, případné příspěvky, návrhy, kritiky a nesouhlasy, leč vše v rovině přátelské uvítám v diskuzi pod článkem :)

Pac a pusu a Zlom Hnáty

Lady Frog Cassandra Schroeder

Kompletní fotky - spojené z 2 Kanónů (jen galerie LongMa a ShortPa)

4 komentáře:

Pepa řekl(a)...

Na spojení fotek se usilovně pracuje....

Anonymní řekl(a)...

ahóóóóój vodáci, s odstupem času jsou opět zapomenuty "drobné" křivdy počasí jako byl protivítr, kdy jsme se neustále vraceli do místa vyplutí, místo abychom postupovali plnou parou vpřed, neustálé oleje, málo sjízdných jezů .... přes to všechno se nám to zase líbilo a s plnou silou plánujeme příští rok ... Hron!? ... zvládneme to!? No, máme ješte rok na přemýšlení a hodnocení svých sil :-)
Posádka "INTREPID MAJKS"

Anonymní řekl(a)...

fotky jsou super a je jich opravdu dost ... ;-o

LongNa & ShortPa

Mončule řekl(a)...

Ale jasně že zvládneme!! Za chvíli podnikneme první přípravy :)