úterý, července 29, 2008

Baterie dřezová, už víme, co to znamená!

Takže po dlouhém zkloumání a rozhodování, zda nám stačí pouze "perlátor" (vy víte, co to je?!?), který prý v kombinaci s "normálním proudem" nabízejí jen profesionální dřezové baterie typu MASTODONT (nejdou pod 40 cm čisté výšky ) jsme se rozhodli pro níže uvedenou baterii typu "malá paneláková kuchyňka".

Už se na ní těšíme!!! Hip Hip!

pondělí, července 21, 2008

Karlovy Vary Fest 2008

Pepa mi furt nadává, že nepíšu, takže Vary zbyly na mě :)
Opět jsme vyrazili sami...kamarády už asi doopravdy žádné nemáme....ale stálo to jako vždy za to. Objevovaly se hlasy, že bychom mohli bydlet v nějakém pěkném penzionku za Karlovými Vary, ale festivalový duch nakonec zvítězil a tak jsme se ubyytovali v tradiční tělocvičně.

Největším překvapením bylo, že nebyl nikde nikdo. Cyril s Metodějem tentokrát dorazili už o víkendu, takže návštěvníci, co šetří dovolenou dorazili na víkend a my měli celý festival takřka jen pro sebe :) Dokonce jsme se dostali i na filmy, na které jsme neměli lístky...i do malinké Husovky (!)

Splnili jsme Mojito - no nebylo nic moc, viděli jsme příjezd hvězd (ale zase jsem se nestihla vyvenčit, protože Pepa musel koukat na nějaké španělské herce, co nikdy nikdo nikde neviděl a nezná), splnili jsme maxi párek,langoš i halušky a klobásu.

Už se těšíme na další ročník...a další partii kostek!

Seznam navštívených filmů zde:

Il Divo - dost dobrý
Můj Winnipeg - zamrzlí koně v řece byli dost šílení, ale jinak bomba



Ptačí sezona - dost hrůza

Cow-Boy - taky dost hrůza...
Matka - hrůzy dnešního Ruska, silné
Pretextos - umění, hlavní soutěž - nuda

Dívka z jezera - supr trupr detektivka, doporučujeme!!
Walkabout - poctapanu režisérovi, proč už se dnes netočí takové filmy??""!!??


Fotky zde

sobota, července 19, 2008

Baterie dřezová, co to vlastně znamená?

S blížícím se termínem dokončení našeho hnízdečka (snad už konečně :) se opět množí konfilikty v naší italské domácnosti. Po úspěšném výletu pro myčku Miele do Stockerau, který odnesla chudera Toyotka vysypanou převodovkou, pokračujeme výběrem kuchyně.

Nyní jde hlavně o to, jestli naše dřezová baterie bude italská nebo německá.



Našli jsme si značku Perfecto, která hezky vypadá a zároveň nestojí baterka 15.000. Sidlí v Praze na Žižkově a jsou ochotní a sympatičtí. Pán mi vše ukázal a říkal, že to je italský design a maďarské kartuše (ne katuše).

Sortiment není super široký, ale vybrat se dá. Nakonec jsme se rozhodli pro tento model . Pár foteček přímo z prodejny tady.

Was meinst du?

úterý, července 01, 2008

Pořád se něco děje...

Někdo míní, druhý činí!

Pár střípků z poslední doby:


  • nové boty na kolo Sidi MTB Eagle 5.1 jsou skvělé, jen bych možná nakonec nekoupil 48, ale 47. Každopádně zpracování a vychtávky nemají chybu. Vřele doporučuju - teď už jen začít jezdit...

  • jubilejní 15. ročník Pražských schodů se nedojel, i když dojeli VIP Mülleři (nebo možná právě proto :). Otevřela se obloha, přišla bouřka a snad Vaškovi nenateklo do Hradu. Foto připravujeme.

  • opět točíme Stavbu. Nové fotky z natáčení.

  • účastnil jsem se 2 tenisových turnajů rozhodčích, z čehož jsem jeden dokonce zorganizoval. V Jičíně jsem se díky sázce s Mojmírem dostal pod supreme, v Brně všechno proběhlo v klidu, i protože se pak ještě jelo na tradiční prase pod Hádek, které letos bylo silně komorní. Holt stárneme...

  • Monika konečně pořádně pokřtila Avensis v průjezdu na Hrubého

A co se děje u vás? Pište do diskuze :)